Ferie med børn – Disneyland Paris

Disneyland Paris – et eventyr for hele familien

Når man tænker på en ferie med børn, er et af de første steder, der kommer i tankerne, for mange forældre er Disneyland Paris. Og det er ikke uden grund. Disneyland Paris er et af de mest fantastiske steder på jorden, hvor børn og voksne kan få en uforglemmelig ferie.

Disneyland Paris tilbud

I Disneyland Paris kan man opleve alt fra eventyrlige forlystelser til spændende shows og parader. Der er noget for enhver smag, og man kan nemt finde noget, der vil falde i alles smag.

Det er også en af de få steder, hvor man virkelig føler sig som en del af et eventyr. Man kan møde sine yndlingsfigurer fra Disney-filmene, og man føler sig som om man er en del af en fortælling.

Det er altså ikke uden grund, at Disneyland Paris er et af de mest populære feriemål for børnefamilier. Hvis man leder efter en ferie, hvor børnene virkelig kan få en uforglemmelig oplevelse, er Disneyland Paris det helt perfekte sted at tage hen.

De bedste attraktioner i Disneyland Paris for børn

Det er selvfølgelig de kendte forlystelser som Dumbo, Peter Pan og It’s a small world, der er de mest populære blandt børnene. Men der er også mange andre spændende forlystelser, som man kan opleve i Disneyland Paris.

For eksempel kan man tage en tur med den eventyrlige togtur, der kører gennem hele parken. Man kan også besøge verdens største Disney-butik, der ligger lige ved indgangen til parken.

Og så er der selvfølgelig de mange spændende shows og parader, der afholdes i parken. Børnene vil elske at se deres yndlingsfigurer optræde live, og de vil også nyde at se de store parader gå forbi.

Det er altså ikke kun forlystelserne, der gør Disneyland Paris til et hit for børnene. Der er også mange andre spændende ting, som man kan opleve i parken. Så hvis du overvejer at tage på ferie med børnene, så er Disneyland Paris et oplagt valg.

Sådan får I mest ud af jeres ferie i Disneyland Paris

Det er en god idé at købe billetter til parken på forhånd, så I ikke skal stå i kø ved indgangen. I kan også købe sæsonkort, hvis I planlægger at besøge parken flere gange.

Det er også en god idé at tjekke parkens hjemmeside, inden I tager afsted. På den måde kan I se, hvilke forlystelser der er åbne, og hvilke der er lukkede. På den måde kan I også planlægge, hvad I vil se og opleve, når I er der.

Og så er det selvfølgelig en god idé at have nogle gode gå sko med, så I ikke får ondt i fødderne. I skal nok få brug for dem, for der er meget at se og opleve i parken.

Det er altså en god idé at gøre lidt forarbejde, inden I tager afsted til Disneyland Paris. På den måde kan I få mest muligt ud af jeres ferie.

Hvorfor Hotel Disneyland Paris?

Der er mange gode grunde til at bo på Hotel Disneyland Paris. For det første er det et af de få hoteller, der ligger direkte i parken. Det betyder, at I ikke skal bruge tid på at køre frem og tilbage til jeres hotel, når I har brug for en pause fra parkens mange forlystelser.

For det andet sørger hotellet for, at I får en uforglemmelig ferie. Hotellet har nemlig sin egen restaurant, hvor I kan spise middag med udsigt til parken. Og så har I selvfølgelig adgang til alle parkens forlystelser.

Det er altså en god idé at bo på Hotel Disneyland Paris, hvis I vil have en uforglemmelig ferie med børnene. Eneste lille minus, er prisen. Hotel Disneyland er det dyreste hotel ved parkerne, men det ligger også godt.

Disneyland Paris tilbud