Sådan fik vi penge til vores nye lejlighed

Mig og min mand har været sammen i 7 år og boet i den samme lille lejlighed siden.

Vi har den klassiske hverdag, vi vågner begge op kl. 7 og gør os klar til arbejde kl. 8.

Min hverdag hvor jeg arbejder med mit eget firma er typisk meget stille og rolig, jeg møder ind kl. 8 på mit eget kontor og her sidder jeg og laver de pligter som dagen har at byde på.

Når jeg så slutter kl. 17, elsker jeg at komme hjem til min mand og bruge resten af dagen sammen med ham.

Det vi normalt laver på sådan en dag, er at vi enten laver noget mad og hvis overskuddet ikke er der til det bestiller vi noget hjem til en film.

Hvis det har været en rigtig god dag, tager vi ud og spiser noget god mad og nyder hinandens selskab.

Men selvom vi er glade og har nydt hinandens selskab de sidste 7 år er vi begyndt at tænke på fremtiden, børn er en stor del af de tanker, vi føler at vi snart er klar til at få børn og starte en lille familie.

Derfor var vores første plan at kigge på en ny lejlighed, en større en, vi har brug for noget mere plads til at starte vores familie, og det er ikke noget vi ville gøre imens jeg er gravid.

Under vores første graviditet skal der helst være styr på tingene, og vi skal helst allerede havde fået den nye lejlighed og gjort de ting der skulle gøres.

Så vi valgte at undersøge hvilke muligheder vi havde og vi faldt over Letfinans.dk som gav os et lån så vi kunne få vores drømmelejlighed.

Nu er vi klar til at tænke på fremtiden og den familie vi ønsker at skabe.