Invister i strandsmykker

Det er på tide at investere i nogle strandsmykker

 

Inden længe banker vinteren og julen på døren, så sørg for at købe dine sommer smykker nu inden det er for sent. Hvad tænker du når jeg siger strandsmykker?

 

Måske tænker du muslingeskalder, reb og træ, og det er helt korrekt. Der er intet mere sexet end krøllet saltvandshår, en lækker brun farve og et lækkert strandsmykke for at få dig til at se undnu mere tropisk ud. Er du klar på at være en strand babe, så læs videre for at få noget inspiration.

 

Måske er du ikke en vandhund? Men at lægge og se godt ud på stranden er lige dig! Der er ingen (og jeg mener ingen), der havde et bedere sommerlook end den afdøde, JFK Junior.

 

Hans store brune krøllede hår og lækre store mavemuskler og så selvfølgelig en haj tandshalskæde. JJ var engang et levende bevis på, at sommersmykker, eller – mere specifikt – strandsmykker, er noget, man 100% bør eje her i feriesæson.

 

Virkeligheden er trods alt, at det varme vejr (når det endelig kommer) betyder, at du nok kommer til at have mindre tøj på, så hvis dine smykker frem, og hvis du ikke har nogen er det da helt sikkert på tide. Vores favorit smykker findes hos Abelstedt.

 

Mindre tøj betyder, at du får brug for mere tilbehør der kan gøre dit look mere personligt. Man kan sagtens se godt ud når man soler og bikinien behøver ikke at være den eneste form for tilbehør.

 

Man må ikke vælge nogle smykker der er alt for bling bling, hvis man går efter et rigtig sommerlook. Nøglen er derfor at investere i nogle ultra smarte, afdæmpede smykker, der passer godt til et par klipklapper og en tynd t-shirt. En tynd guldhalskæde eller måske bare en simpel alliancering.

 

Perler, belagt guld, sølv og bronze er de materialer, du bør vælge (stranden er ikke et sted for ædelsten eller for dyre metaller, da du kan miste dem), og farvemæssigt er dine bedste venner fersken, turkis, gul og hvid da disse helt klart er de mest sommeragtige farver. Alt, hvad der i bund og grund leder tankerne hen på strand nuancer skal du gå efter.

 

Den anden vigtige ting at huske er, at mange smykker ser vildt godt ud på stranden. Et vedhæng er fantastisk, men en simpel kæde du kan bære flere af på en gang er endnu beder.