Lingeri der giver mere lyst og giver et bedre sexliv

Er forholdet gået lidt på standby kan det skyldes et manglende sexliv. Der igen skyldes den manglende lyst booster!

Forhold er noget der skal vedligeholdes. Det skal passes og plejes lidt på samme måde som du gør med andre ting. Det er som det er med dine negle eller hans alufælge. Det skal lige nusses lidt om det med jævne mellemrum. Det skal vedligeholdes og passes. Gør man ikke det, ja så ser det hele lige pludselig ikke godt ud mere. 

Den skyldige i at forholdet går lidt kaput, er tit hverdagen. Den er nådesløs når det kommer til at bringe alt mulig ind i forholdet der ikke er sundt. Stress, travlhed, børn der skal passes osv. Alle de ting der gør at man nok glemmer hinanden lidt. Derfor er det måske for mange vigtigt at afsætte en dag her og der, der kun er for hende og ham. 

Brug noget af det i gjorde i starten!

I starten af et forhold husker han altid at tage sine fine skjorte på. Hun dukker altid op i lækkert og sexet lingeri. Det er de ting der lige er ekstra krydderi for forholdet. Ikke at skjorte og lingeri er det eneste der holder det kørende. Det betyder dog meget at den anden har gjort noget ud af sig selv, kun for din skyld. 

Sexlivet kan også opdateres med nye dimensioner som sexlegetøj. Er man landet lidt i et klassisk missionærstilling-helved. Hvor man aldrig virkelig prøver nyt, så bliver sex også bare en monoton seance der skal overståes. 

Det gælder om at prøve nye stillinger, lege og måske helt nye retninger. En omgang blid bondage med 50 shades som inspiration kan være ret sundt for forholdet. Ham der overtager en dominant rolle og styrer hende gennem deres frække univers kan tænde både hende og ham utrolig meget. Så spring ud i noget nyt og få sjovere oplevelser sammen.

Har man god sex så tænder man også straks noget mere på sin partner. Desuden vil man, hvis det er god sex, have mere og snart.